1.  
€ 35000 PER JAAR

Te huur: Schoolstraat 11 te PRINSENBEEKTe huur

Schoolstraat 11 , 4841 XC Prinsenbeek

Overzicht

Winkelruimte
400 m2
€ 35000 PER JAAR
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Deze commerciële ruimte met een riante etalage van ca. 40 meter (voor- als zijkant) in het centrum van Prinsenbeek is beschikbaar voor de verhuur, met als directe buurman Mario Boere tweewielers. Het object heeft de bestemming 'centrumdoeleinden', waardoor zowel detailhandel -als dienstverlenende bedrijven zijn toegestaan. Er zijn zowel aan de voor- als achterzijde ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in Prinsenbeek aan de Schoolstraat, die in directe verbinding staat met de Groenstraat. Dit dynamische en gemoedelijke dorp ligt ten westen van de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de HSL, dichtbij de Haagse Beemden. Het maakt deel uit van de gemeente Breda. De openbaar vervoersvoorzieningen bevinden zich op korte afstand, waaronder ook treinstation (Breda/Prinsenbeek).

Prinsenbeek telt momenteel ca. 12.000 inwoners. Het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 40.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek te bieden heeft.

Oppervlakte:
Ca. 400 m2.

Opleveringsniveau:
In goed onderling overleg tussen partijen.
Uitgangspunt is dat het object in casco staat door verhuurder wordt aangeboden. De reeds aanwezige voorzieningen zullen door verhuurder aan huurder 'om niet' ter beschikking gesteld worden. Verhuurder heeft geen onderhouds- dan wel vervangingsplicht.

Het object voorzien van onder meer de navolgende aanwezige voorzieningen:
- een dubbele entree, zowel aan de voorzijde (Schoolstraat) als aan de zijkant van het object;
- luchtbehandeling / airconditioning;
- elektra voorzieningen;
- volledige glazen pui (ca. 40 meter in totaal);
- pantry;
- dubbel toilet;
- dubbele douches;
- ruim voldoende parkeervoorzieningen.

Huurprijs:
€ 35.000,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten:
In onderleg overleg nader vast te stellen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Reclamevoering:
In overleg met de Vereniging van Eigenaren.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
In onderling overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41

Details

Oppervlakte:400 m2
Type object:Winkelruimte
Huur/Koop:Huur
Prijs:€ 35000 PER JAAR
Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Schoolstraat 11
Postcode:4841 XC
Plaats:Prinsenbeek
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.